Onda: El PP lamenta l'opacitat de l'alcalde d'Onda davant el veto a facilitar la informació del pressupost de 2018


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/166069_96399/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 30-11-2017
El PP lamenta l'opacitat de l'alcalde d'Onda davant el veto a facilitar la informació del pressupost de 2018

El Partit Popular d'Onda ha lamentat avui l'opacitat de l'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, qui ha vetat l'accés dels populars al pressupost de l'any que ve, malgrat que el PP és el grup majoritari i que compta amb el major respatler dels ondenses.

Tal com ha denunciat avui la portaveu del PP a Onda, Carmina Ballester, “l' alcalde ens ha dit que de les propostes que del PP hem fet per a millorar la qualitat de vida dels ondenses s'inclouran algunes però no ha especificat gens més”.

El PP considera que “una negociació comença per tenir accés al document que anem a negociar” para a partir d'aqueix moment “acordar què s'inclou, que no s'inclou i com fer-ho”. En canvi, l'alcalde s'ha limitat a dir al PP que inclourà alguna de les seues propostes “i açò no és un consensuar si després tenim només unes hores per a acordar el pressupost”.

Malgrat açò, el PP segueix tendint la mà a l'alcalde per a negociar “sempre per responsabilitat i sense perdre de vista que el que defensa el PP són els interessos generals dels ondenses”. Ja l'any passat el PP es va abstenir del pressupost per responsabilitat ja que els comptes van quedar bloquejades davant la crisi oberta en el cuatripartito.

Ballester explica que “nosaltres no estem ací per a quedar-nos amb un tros del pastís, com fan ells, sinó que som molt clars: aquestes són les propostes a favor dels ondenses i votarem el pressupost si s'inclouen”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana