Onda: PP: Els veïns de la Sinagoga lamenten la falta de diàleg en la reforma de la plaça


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168746_98495/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 08-02-2018
PP: Els veïns de la Sinagoga lamenten la falta de diàleg en la reforma de la plaça

Els veïns de la plaça de la Sinagoga han lamentat la falta de diàleg de l'Ajuntament d'Onda en la redacció del projecte que s'ha previst per a aquesta zona del centre històric de la ciutat.

Els veïns, després d'intentar que l'Ajuntament haja escoltat la seua queixes, totes elles sense èxit, han decidit posar-se en contacte amb l'Oficina d'Atenció Ciutadana del PP d'Onda per a denunciar la falta de diàleg i el seu desacord amb la reforma prevista.

Tal com ha explicat la portaveu adjunta del PP d'Onda, Elena Albalat, “en la passada legislatura tots els plans de reforma dels barris o del centre s'acordaven a través d'intensos processos de participació ciutadana i, ara, en canvi no s'escolta als veïns”.

L'edil ha recordat com el PP organitzava reunions obertes a tots els veïns on acudien els residents i els tècnics per a adaptar els projectes a la realitat de cada barri i, fins i tot, de cada carrer. “Ara, en canvi es presenten els projectes per a fer-se fotos però no per a millorar la qualitat de vida dels veïns”.

En l'escrit enviat pels veïns als populars lamenten que la reforma no té en compte les peticions dels veïns, com una zona de càrrega i descàrrega que facilite als residents el dia a dia, així com millors accessos i senyalització per a poder arribar sense problemes, entre altres qüestions.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana