Onda: Onda realitza diferents jornades per a combatre la pobresa energètica


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172462_101589/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/5/172462_101589/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/5/172462_101589/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 15-05-2018
Onda realitza diferents jornades per a combatre la pobresa energètica

L'Ajuntament d'Onda, a través de l'àrea de Política Social que gestiona la tinent d'alcalde Mari Carmen Aguilella, ha organitzat diferents jornades amb la finalitat de combatre la pobresa energètica en el municipi.
A través de la Fundació Gas Natural Fenosa, que ha engegat l'Escola d'Energia, s'està realitzant una formació a Onda perquè els ciutadans puguen fer front al cost del subministrament energètic, enfortir la col•laboració i millorar els mecanismes de relació amb les entitats del Tercer Sector, i emetre un compromís ferm i realitzable de protecció a les famílies amb problemes de vulnerabilitat energètica.
Així, Aguilella va inaugurar fa uns dies una jornada en la qual van participar tècnics de l'Ajuntament i treballadors de les entitats del Tercer Sector en qüestions relatives a l'eficiència, l'estalvi energètic i les ajudes disponibles.
Avui s'ha realitzat una jornada oberta al públic, a la Casa de la Cultura, que es repetirà el pròxim 30 de maig de 17.30 a 19.00 hores. Les inscripcions podran realitzar-se al departament de Serveis Socials (quart pis de la Casa de la Cultura).


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios