Onda: Onda ultima els preparatius per a acollir la Fira Medieval


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/8/175600_104268/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/8/175600_104268/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 09-08-2018
Onda ultima els preparatius per a acollir la Fira Medieval

L'Ajuntament d'Onda est finalitzant els preparatius per a acollir durant el cap de setmana vinent la Fira Medieval, que espera reunir a milers de visitants en la localitat i reeditar l'xit que es va obtenir en l'edici del 2018. El tinent d'alcalde de Dinamitzaci Econmica, ngel Badenas, ha explicat que ?a partir de dem la ciutat torna a l'poca de l'edat mitjana en un marc incomparable, com s el castell d'Onda i el centre histric, i volem que estiga tot preparat per a demostrar l'hospitalitat de la nostra gent i oferir el millor del ric patrimoni cultural i natural del que disposem?.
La ciutat acollir la fira des de mat a les 18.30 hores i fins a la nit del diumenge, i comptar amb multitud d'activitats i espectacles complementaris que van a fer que els visitants i els onders puguen gaudir d'un viatge de retorn a l'poca medieval. Entre les activitats destaquen les exhibicions de cavalleria, desfilades de torxes o una gran quantitat de moments teatralitzats que es desenvoluparan pels carrers del centre onder.
Badenas ha concls dient que ?tenim la sort de comptar amb un castell com el nostre, que fa ms atractiu un esdeveniment com el qual anem a celebrar el cap de setmana. Basem el nostre turisme en tres pilars: el pblic, amb l'organitzaci per part de l'Ajuntament, que presenta el major mercat medieval de la nostra histria; el privat: amb la col?laboraci de Hosturionda, que ha preparat mens especials per als visitants i onders que els vulguen gaudir, o els membres de l'Escola Municipal de Teatre, que s'encarregaran de dur a terme les teatralitzacions al costat de la Associaci de Cavallers Medievals d?Onda, i la col?laboraci de la ciutadania, que amb la seua implicaci fa d'aquesta la millor fira medieval del nostre entorn?.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana