Onda: ‘Música Jove en Clau Local’ en la Fira de Sant Miquel


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176884_105393/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/9/176884_105393/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 19-09-2018
‘Música Jove en Clau Local’ en la Fira de Sant Miquel

Epicentre i l'Orquestra Pelillo seran els grups que actuaran al festival ‘Música Jove en Clau Local’, que se celebrarà per primera vegada en el marc de la Fira de Sant Miquel a Onda. Les actuacions tindran lloc el 29 de setembre, a les 22.30 hores, al Raval de Sant Josep. Així ho han anunciat avui en roda de premsa el regidor de Joventut de l'Ajuntament d'Onda, Asensio Blaya; amb el tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica d'Onda, Ángel Badenas; juntament amb Aleix Peris de l'Orquestra Pelillo i Salva Castany d’Epicentre.

Asensio Blaya ha explicat que “es tracta de molt bons grups que aportaran diversitat a la programació de la Fira de Sant Miquel. L'actuació està dirigida a tot tipus de públics i animarà la nit del dissabte amb un gran repertori de cançons” i ha afegit que “per a aquest equip de govern que lidera l'alcalde, Ximo Huguet, és molt important crear aquest tipus d'oportunitats als nostres grups locals, en les quals donar-se a conèixer tant davant dels onders com de tots els visitants que acudisquen a Onda a gaudir de la Fira de Sant Miquel”.

Cal recordar que la Fira de Sant Miquel se celebrarà del dijous 27 de setembre fins a a el diumenge 30, amb una gran varietat d'actes com a tallers gastronòmics, xarrades, actuacions musicals o activitats infantils, que seran possible gràcies a la gran coordinació i el treball conjunt que ha realitzat el consistori entre les diferents àrees i al costat d'associacions locals com la d’Hosturionda. Ángel Badenas ha animat a “acudir a gaudir d'un cap de setmana replet d'activitats i de les actuacions musicals totalment gratuïtes d’Epicentre i Orquestra Pelillo, entre uns altres, que tindrà lloc en aquesta fira urbana que tracta de reinventar-se cada any i en la qual esperem centenars de visitants que puguen conèixer els encants de la nostra ciutat”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana