Onda: L'Escola Municipal de Teatre comença avui el període de matriculació


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/177690_106080/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 10-10-2018
L'Escola Municipal de Teatre comença avui el període de matriculació

L'Ajuntament d'Onda continua apostant per l'Escola Municipal de Teatre (EMT), que en les últimes edicions ha augmentat el nombre de classes a causa de l'alta participació de la ciutadania. Lluís Pastor, tinent d'alcalde de l'àrea de Cultura, amb el director de l'Escola Municipal de Teatre, Eduard Costa, han informat que el període de matriculació comença avui i es perllongarà fins al 5 de novembre. Les persones interessades han de matricular-se al SAT de l'Ajuntament, de 9 a 14 hores de dilluns a divendres, i els dimarts també de 16.30 a 18.30 hores.

Durant els últims anys l'escola ha augmentat el nombre de cursos amb l'objectiu d'aconseguir grups més reduïts i així oferir una formació teatral més individualitzada i de qualitat. Pastor ha afirmat que “aquest tipus d'activitats ajuda a fomentar la cultura en el municipi i a més impulsa les relacions i el creixement personal dels alumnes i alumnes”. Enguany, l'escola compta amb cursos per a cinquè i sisè de Primària, Secundària, primer nivell d'adults; per a persones de més de 16 anys; i altres dos cursos per a adults.

El tinent d'alcalde ha animat a “tothom a apuntar-se perquè durant set mesos aprendran i sobretot gaudiran de la interpretació juntament amb professors implicats i professionals” i ha destacat “el gran treball que realitzen a l'EMT que ofereix aquest servei a un ampli rang d'edats i any rere any inclou millores per a adaptar-se a les necessitats dels usuaris i usuàries”.

Per la seua banda, el director de l'escola ha declarat que “el teatre té múltiples beneficis, ja que ajuda a combatre la timidesa, a parlar en públic; una aptitud molt demandada en els últims temps; a aprendre a expressar-te millor i potencia les relacions personals. Així mateix, ens adaptem als nivells que tenen cada curs i tractem d'innovar contínuament, per la qual cosa cada any aprendràs coses noves. Així que convide a tothom que es matricule en els cursos de l'escola”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana