Onda: El CPV Onda C amb Diego, Óscar i Pedro, es proclama campió a l'autonòmic de clubs d'escala i corda


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183009_110576/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/3/183009_110576/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/3/183009_110576/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 10-03-2019
El CPV Onda C amb Diego, Óscar i Pedro, es proclama campió a l'autonòmic de clubs d'escala i corda

DIEGO LÓPEZ ES CLASSIFICA PER A LA FINAL AUTONÒMICA DE FRONTÓ INDIVIDUAL -

Dissabte passat en el Trinquet Municipal d'Alfara del Patriarca l'equip del Club Pilotari d'Onda integrat per Diego López, Oscar García i Pedro López van aconseguir imposar-se en la final de 4ta categoria per 60-30 a l'equip d'Almassora.
Una final apassionant amb multitud d'aficionats onders que es van desplaçar a la localitat valenciana per a animar al seu equip.
I la veritat és que ho van aconseguir portant en volandes als d'Onda que en tot moment van tindre la partida controlada jugant uns quinzes de gran bellesa plàstica que van fer les delícies dels presents.
Van entregar els trofeus l'alcalde d’Alfara del Patriarca, el vicepresident d'escala i corda de la Federació i el regidor de cultura de l'Ajuntament de Meliana.
I el diumenge al matí en els frontons municipals de Tavernes Blanques es va jugar la segona fase de la categoria cadet en la qual estaven presents dos jugadors de l'escola d'Onda, Diego López enquadrat en un grup i Juan Carrillo enquadrat en un altre. La complicació és que tan sols es classificava un jugador de cada grup, ja que a la final autonòmica acudiran el campió dels 2 grups de València i el campió dels 2 grups d'Alacant.
També teníem al benjamí de l'escola d'Onda, Salva Martí que jugava en els frontons de Massamagrell.
Així doncs una bona representació local; però el nivell en aquesta segona fase ja és molt alt i res van poder fer Juan i Salva que malgrat jugar a gran nivell van sucumbir davant la superioritat manifesta dels jugadors enquadrats en el seu grup.
La gran alegria la vam tindre amb Diego López, que malgrat estar enquadrat en un grup en el qual estava el recentment campió autonòmic de frontó parelles, va mostrar una superioritat aclaparadora tant amb aquest jugador com amb la resta imposant-se en totes les seues partides amb una clara diferència en el marcador.
Així doncs Diego passa directament a disputar la final autonòmica de frontó individual el dia 24 de març en els frontons municipals de DENIA (Alacant).
Els resultats de Diego van ser:
Diego 11 - Alejandro de Montserrat 6
Diego 11 - Nacho de El Puig 5
Diego 11 - Joan de Vinalesa 4

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana