Onda: Ja es poden adquirir les entrades per al concert de Marea de Fira d’Onda


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183121_110659/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 13-03-2019
Ja es poden adquirir les entrades per al concert de Marea de Fira d’Onda

L'Ajuntament d'Onda posarà a la disposició dels empadronats una oferta de llançament amb un descompte de 5 euros per entrada sobre el preu d'eixida
Després de huit anys de silenci discogràfic, el mític grup navarrés anuncia nou disc i gira que els portarà per les principals ciutats espanyoles, el 26 d'Octubre al pavelló Víctor Cabedo d'Onda serà l'única oportunitat per a veure'ls en exclusiva la nostra província. El regidor de Festes d'Onda, Asensio Blaya, ha explicat que “és un concert que s'emmarca en la gran varietat d'activitats per a tots els públics que programem sempre per a la Fira d’Onda” i ha afegit que “continuem treballant i realitzant un gran esforç per a oferir espectacles de qualitat a preus molt assequibles i amb descomptes per a empadronats”.
Les entrades estaran disponibles a partir de hui en la web www.entradascastellon.com i en els pròxims dies informarem dels punts de venda físics. Així mateix, Blaya ha destacat que l'Ajuntament d'Onda posarà a la disposició dels empadronats una oferta de llançament amb un descompte de 5 euros per entrada sobre el preu d'eixida. Aquestes entrades es podran aconseguir en les taquilles del Teatre Mònaco el proper dijous, dia 14, i el dimecres 20 de març, en horari de 17.00 hores a 19.00 hores. Cal assenyalar que l'oferta limitada a 500 entrades i amb termini màxim fins al 30 d'abril de 2019.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana