Onda: Ximo Huguet anuncia bonificacions municipals per a les famílies monoparentals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184361_111717/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 20-04-2019
Ximo Huguet anuncia bonificacions municipals per a les famílies monoparentals





? ?Continuarem posant en marxa mesures encaminades a facilitar el dia a dia d'aquestes famílies. Estem estudiant fórmules de conciliació i diferents bonificacions municipals per a aplicar-les a impostos com l'IBI?, ha destacat el candidat a revalidar l'alcaldia d'Onda


Ximo Huguet, candidat a la reelecció de l'alcaldia pel PSPV-PSOE d'Onda, ha anunciat bonificacions en diferents serveis municipals per a les famílies monoparentals amb la finalitat de facilitar el seu dia a dia i contribuir a la conciliació.

?Sabem que en alguns aspectes aquest tipus de famílies poden ser més vulnerables, per la qual cosa continuarem posant en marxa mesures encaminades a garantir la igualtat d'oportunitats "Estem estudiant fórmules de conciliació i distintes bonificacions municipals per a aplicar-les a impostos i taxes municipals, així com a l'IBI en el moment que la llei ens el permita? ha explicat Huguet.

De fet, el candidat socialista ha mantingut una reunió amb famílies onderes per a recollir les seves demandes, de manera que s'ha compromès també a incorporar material bibliogràfic a la Biblioteca Municipal que cobreixca les seves inquietuds.

?Ja hem adaptat l'ordenança fiscal de les escoles infantils, que inclou bonificacions per a les mares o pares al capdavant d'aquestes famílies. Volem el millor futur per a tots i totes, per la qual cosa en els pròxims 4 anys continuarem fent passos per a adaptar-nos a la realitat social actual i per a atendre les necessitats reals d'aquest model familiar per les dificultats afegides que implica tirar endavant la llar en solitari?, ha afegit l'alcaldable.




 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana