Onda: Ximo Huguet i Inmaculada Rodríguez Piñero mostren el seu suport al sector ceràmic


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185511_112699/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 20-05-2019
Ximo Huguet i Inmaculada Rodríguez Piñero mostren el seu suport al sector ceràmic




Ximo Huguet, el candidat a la reelecció de l'alcaldia d'Onda pel PSPV-PSOE, i l'eurodiputada Inmaculada Rodríguez Piñero han mostrat el seu suport al sector ceràmic visitant l'empresa Atomizadora S.A. de la localitat, on han pogut conèixer les necessitats de la indústria ceràmica i les millores de cogeneració realitzades per la companyia.

En aquest sentit, l'eurodiputada s'ha compromès a continuar treballant i defensant els interessos estratègics del sector, i ha recordat que ?en el nostre programa els socialistes europeus demanem un ajust de carboni en frontera, perquè no és raonable que exigim a les nostres indústries uns requisits en matèria d'emissions de CO2 que tercers països com la Xina no estan complint. Hem d'assegurar que la nostra indústria competeixca en les mateixes condicions?.

Per la seua part, Huguet ha destacat que ?estem davant unes eleccions europees que són molt més importants del que puga semblar, ja que qualsevol normativa europea té implicacions directes en els nostres municipis?. A més, ha recordat les bonificacions municipals impulsades en aquesta legislatura a les empreses que aposten per la cogeneració.

La visita també ha comptat amb l'assistència de l'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, l'alcaldessa de la Vall d'Uixó, Tania Baños, l'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, el tinent d'alcalde de Castelló, Rafa Simó, i el secretari provincial, Ernest Blanch.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana