Onda: Onda inicia les inscripcions per a les Convivències Ceràmiques


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185703_112856/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 26-05-2019
Onda inicia les inscripcions per a les Convivències Ceràmiques



? Aquesta edició se celebrarà del 26 al 30 de juny al Museu del Taulell ?Manolo Safont? i reunirà als millors ceramistes del panorama nacional

Onda ha obert les inscripcions per a les quartes Jornades Internacionals Convivències Ceràmiques que se celebraran del 26 al 30 de juny al Museu del Taulell ?Manolo Safont?. Els interessats poden inscriure's a través de la pàgina web del museu o per mitjà de les xarxes socials. La regidora de Museus Encarna Ribes ha explicat que ?en la seua curta existència aquesta activitat ja es fixa com el punt de trobada entre tots els ceramistes de la Comunitat Valenciana i també com un referent nacional sobre muralisme ceràmic. Prova d'això és la recent nominació com a finalistes en els premis nacionals de ceràmica. Per això, des del consistori continuarem impulsant aquest tipus de trobades que situen a Onda com un referent en el tema ceràmic?.
La direcció de les jornades s'ha mostrat ?molt optimista? respecte a les inscripcions, ja que cada any que ha passat han anat creixent de forma exponencial els assistents. Tant és així que, en les ultimes Convivències, les inscripcions es van haver de tancar 15 dies abans de la previsió per haver sobrepassat ja el contingent de participants. ?L'atractiu d'aquesta trobada està sobrepassant els límits que teníem previst quan l'iniciem, per la qual cosa tornem a apostar per aquestes jornades i a facilitar a l'organització tot allò que estiga dins de les nostres possibilitats?, ha indicat Ribes.
Tots els anys les Convivències Ceràmiques han reunit als millors ceramistes a nivell nacional, a més de comptar amb un país convidat. Argentina, Portugal i Romania han sigut les nacionalitats protagonistes en anteriors edicions. ?En la nostra labor de difondre i promocionar la ceràmica, continuem treballant amb el CEFIRE (Centre de Formació, Innovació i recursos educatius per al professorat), mostrant i formant en diferents tècniques a docents de tota la Comunitat Valenciana. A més, comptem amb la col?laboració de més d'una vintena d'institucions, tant acadèmiques, com a museístiques, associacions de caràcter nacional, empresarials, etc. i el patrocini de Cerámicas Collet I Prodesco SL.?, ha recordat el director de les jornades, el ceramista Ángel Igual.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana