Onda: Paco Pastor assumirà l'àrea de Ciutat Saludable i Sostenible a Onda


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186023_113119/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 08-06-2019
Paco Pastor assumirà l'àrea de Ciutat Saludable i Sostenible a Onda


El nou regidor tindrà el repte de convertir a Onda en un referent en la lluita contra el canvi climàtic i millorar la qualitat de vida dels ondenses, així com del servei d'infermera escolar


Una de les noves incorporacions a l'equip de Carmina Ballester, Paco Pastor, serà l'encarregat de gestionar una gran àrea: Ciutat Saludable i Sostenible. Una aposta personal de la futur alcaldessa del PP i que té un gran contingut ja que les polítiques d'aquesta àrea funcionaran de forma transversal en tota la gestió de l'Ajuntament.

Entre altres qüestions, Pastor assumeix el repte de ?convertir a Onda en un exemple de lluita contra el canvi climàtic? i no només això. Entre la gestió de Pastor es troba, per exemple, posar en marxa el servei d'infermeria escolar a Onda, línies d'ajudes per als celíacs d'Onda, una aposta pels hàbits de vida saludables dels ondenses?

?Entenem que el nostre projecte ha d'anar encaminat a millorar la qualitat de vida dels ondenses, amb més prevenció, més treball pels hàbits de vida saludables, un millor entorn, més opcions d'oci i esport??, així ho ha explicat Pastor.

Paco Pastor serà president del Consell de la Salut i vol impulsar una oficina contra el canvi climàtic a Onda perquè cada vegada més veïns d'Onda tinguin facilitats per a estalviar en energia, apostar per energies renovables i pel medi ambient.

Aquesta és la primera vegada que Pastor formarà part de la corporació i ho fa amb una gran capacitat de treball i il?lusió per millorar Onda.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana