Onda: Estela Badenes ser la nova responsable d'Educaci a Onda


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186061_113154/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 10-06-2019
Estela Badenes ser la nova responsable d'Educaci a Onda

Badenes assumeix tamb Formaci i l'Agncia de Promoci del Valenci i el seu objectiu s millorar el sistema educatiu i formatiu dels ondenses

La nova alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha anunciat avui que una de les noves incorporacions a la llista del Partit Popular, Estela Badenes, ser la responsable de gestionar Educaci a la ciutat.

Badenes s diplomada en Gesti i Administraci Pblica i se centrar en millorar el sistema educatiu de la localitat, ?a ms d'apostar per la conciliaci entre la vida familiar i la vida laboral? i sobretot ?escoltar a les famlies per sobre de tot i a tota la comunitat educativa?.

A ms de l'Educaci, Estela Badenes gestionar les activitats formatives d'Onda ?per a continuar creixent i continuar apostant pel creixement personal de tots els ondenses, desenvolupant a travs d'aquestes activitats el creixement personal i millorant la formaci dels vens?.

En aquest sentit, cal assenyalar que Estela Badenes tamb assumir l'rea l'Agncia de Promoci del Valenci i ser la presidenta del Consell Escolar Municipal, de la Comissi Municipal d'Escolaritzaci i presidenta de la Comissi de Coordinaci i Estudi de l'Absentisme Escolar Municipal.

La nova responsable popular ha advertit que ?el dileg i l'aposta per l'educaci i la formaci seran les claus del projecte que volem portar endavant en aquesta legislatura?.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana