Orpesa: Associació Cultural Amplàries aconsegueix més de 220 signatures en les 5 primeres hores en contra de l'expropiació de la bilbioteca del mar


 
La Plana al Dia | Orpesa | General | 09-10-2017
 

Aquest dimarts 10 d’octubre se li lliuraran les signatures a l’Ajuntament d’Orpesa per a evitar l’expropiació il·legal de la biblioteca que volen dur a terme a les 9.00h.
A través de la petició se li demana a l'organisme que valore de nou la possibilitat de permetre als veïns i turistes gaudir d'aquesta xicoteta instal·lació que no fa mal a ningú, que funciona com a lloc de trobada i espai per a la realització d'activitats culturals.
És un espai obert a tot el públic, on molta gent ha passat moments molt entranyables, on públic de totes les edats i cultures és benvingut i per al qual es preparen tallers, excursions i activitats culturals i esportives adaptant-les a tots ells.
Per a això sol·licitem que detinguen l'expropiació que ens estan amenaçant amb dur a terme el dimarts dia 10, que d'altra banda és il·legal ja que no estan permetent que arribe al Tribunal Superior de Justícia Valencià.
Hem realitzat la petició de signatures en la plataforma Change.org, on arribem a més de 220 signatures en les 5 primeres hores i a més de 550 signatures en les 24 primeres hores.
Ja hem aconseguit unes 800 signatures i agrairíem comptar amb el vostre suport i si considereu amb la vostra presència