Plana Alta: Primer Open Slackline en la Pobla Tornesa


 
La Plana al Dia | Plana Alta | General | 03-11-2016
 

L'associació de veïnes i veïns VEU, juntament amb Urbantrick i Slackline Industries, han celebrat l'I Open internacional de Slackline en el municipi de la Pobla Tornesa
La Pobla Tornesa- VEU, Associació de Veïnes i Veïns de la Pobla Tornesa, va celebrar el passat 29 d'octubre el I Open d'Slackline, que comptabilitza per al rànquing mundial d'slackline.
L'esdeveniment esportiu ha comptat, gràcies a la col•laboració d'Slackline Industries, amb esportistes internacionals de fama reconeguda dins del món de l'slackline.
Les poblatines, poblatins i resta de visitants han pogut gaudir d'aquest espectacular esport, en la seua modalitat de trickline, que consisteix a efectuar salts, moviments i postures acrobàtiques sobre una corda elàstica tibada.
Amb aquest esdeveniment, VEU vol donar a conèixer que la Pobla Tornesa és una ciutat rural viva que, a més de cuidar les tradicions, també pot oferir actes tan innovadors com aquest dins de la línia de l'esport, les alternatives d'oci saludable per als més joves i el desenvolupament rural sostenible.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana