Plana Alta: El Feslloch 2017 publica el seu cartell per dies


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/6/159252_91313/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/6/159252_91313/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/6/159252_91313/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Alta | Cultura | 15-06-2017
El Feslloch 2017 publica el seu cartell per dies

El Feslloch encara les setmanes prèvies a la seua onzena edició ultimant tots els preparatius necessaris. Els veïns i veïnes de la xicoteta localitat castellonenca de Benlloch rebran el cap de setmana del 6 al 8 de juliol milers i milers de joves vinguts de totes les comarques valencianes -i també de fora del País- per gaudir d’un dels festivals més originals del panorama. Un esdeveniment caracteritzat per posar en valor la música cantada en valencià que enguany compta a més amb una nodrida presència de bandes catalanes -entre les que sobreïxen Manel o Animal- i projectes únics com Les Kol·lontai o l’espectacle de producció pròpia ‘Feslloch a Banda’ amb Xavi Sarrià, Feliu Ventura i Josep Nadal. Destaca també la presència d’alguns dels grups més en forma de l’escena valenciana com Zoo, Smoking Souls o El Diluvi.

Amb l’objectiu d’estimular els més indecisos, l’organització del Feslloch ha desvetllat el cartell que agrupa les actuacions per dies. Així els encarregats d’obrir el festival el dijous 6 de juliol seran Pepet i Marieta, Oques Grasses, Huntza, Doctor Prats, Roba Estesa, la Xaranga de Benlloch i DJ Manshtip. Divendres prendran l’alternativa formacions de la talla de Manel o Ebri Knight, a més de l’esperat ‘Feslloch a Banda’. Hi actuaran també els populars Animal, Gener, Égalité, Candela Roots, La Fúmiga, Les Kol·lontai, Escala i Corda i DJ Macondo. Dissabte la programació es tanca amb ZOO, Smoking Souls, Xiromita Trad Project, El Diluvi, Pupil·les, Tomàs de los Santos, Mireia Vives i Borja Penalba, Xavi Castillo, Figuels DJs, DJ Rule i de nou Escala i Corda DJs. La programació d’activitats paral·leles inclourà també tallers, debats, competicions de petanca, bàsquet 3x3 i volei, karaoke i altres sorpreses que l’organització concretarà properament.

Per a facilitar l’assistència de tots els que vulguen gaudir d’alguna de les jornades del Feslloch i no puguen assistir a tot el festival, s’han posat a la venda abonaments especials per a divendres i dissabte amb un preu de 32€. A més, les entrades d’un dia tindran un import de 15€ per al dijous i 20€ tant divendres com dissabte. Aquests tickets permetran gaudir de tota una jornada del festival, i només podran adquirir-se a taquilla.