Plana Alta: Almorranes Garrapinyaes torna amb un nou treball


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/177419_105858/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Alta | General | 03-10-2018
Almorranes Garrapinyaes torna amb un nou treball

El grup Almorranes Garrapinyaes torna amb un nou treball musical per al qual han posat en marxa un projecte de micromecenatge mitjançant la plataforma Verkami.
El 2 d’octubre va arrancar la campanya de micromecenatge (http://vkm.is/almorranesgarrapinyaes) per a cobrir les despeses d’enregistrament i publicació física del tercer treball d’estudi d’Almorranes Garrapinyaes. Aquest treball portarà per nom Mai serem gent de profit i comptarà amb huit cançons, una d’elles Corre collons, ja publicada a les xarxes.
Aquest treball naix després d’una parada d’Almorranes Garrapinyaes, una parada que s’ha destinat a repensar el projecte musical i a fer alguns canvis qualitatius. Aquest treball ha comptat amb l’ajuda i treball de Dani Catalán, en la composició i els arranjaments, i de Sam Ferrer, en la producció musical i l'enregistrament.
Almorranes Garrapinyaes √©s una formaci√≥ musical que va iniciar el seu projecte a mitjan 2004. Els membres del grup provenen de diferents poblacions de la Plana (Vila-real, Borriana, Betx√≠, Castell√≥, Cabanes, Onda, la Pobla Tornesa i Alc√ļdia de Veo). A les seues esquenes porten un bon grapat de concerts per diferents indrets del pa√≠s i compten amb la publicaci√≥ de dos discs d‚Äôestudi, De terme i Homes, homenets i cagamand√ļrries.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana