Plana Alta: Comença el compte enrere per a la II Trobada de Muixerangues de la Muixeranga de la Plana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/178097_106384/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Alta | General | 22-10-2018
Comença el compte enrere per a la II Trobada de Muixerangues de la Muixeranga de la Plana

El proper dissabte 27 d'octubre a les 11:00 tindrà lloc la presentació de la II Trobada de Muixerangues organitzada per la Muixeranga de la Plana. Aquest any l'escenari de la Trobada serà Benlloc, el dia 3 de novembre i en el marc de Viniterrània 2018 - Festa de la Verema. Hi participaran diverses colles muixerangueres d'arreu del País Valencià i el grup d'Esbart i Geganters de Vacarisses (Barcelona).
L'acte de presentació serà al Dipòsit de la Participació (C/ Remur s/n, Benlloc).
A continuació al Saló de Plens de l'Ajuntament de Benlloc es realitzarà la jornada formativa Fempinya.cat adreçada al cos tècnic de les colles muixerangueres.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios