Plana Alta: El PP de Benlloc exigeix al PSOE endreçar el berenador de la pineda municipal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180930_108739/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/1/180930_108739/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/1/180930_108739/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Alta | General | 14-01-2019
El PP de Benlloc exigeix al PSOE endreçar el berenador de la pineda municipal

L'espai, que va comprar l'Ajuntament fa un any, està abandonat, ple de foradades i de males herbes


Un terreny que va comprar l'any passat l'Ajuntament de Benlloc, governat pel PSOE, per a crear un berenador i espai de descans per a famílies, xiquets i ancians al costat del riu i al costat de la CV-10, és, en realitat, una zona plagada d'esbarzers, foradades, sots? Un perill. És a dir, ?tot el contrari al que l'alcalde socialista Àngel Ribés havia promés?, va afirmar la portaveu del PP, Asun Queralt.

El PP de Benlloc, liderat per Queralt, davant l'estat d'abandó del lloc, exigeix al primer edil que ?l'endrece, ja que tal com està ara, és un autèntic parany per als xiquets o els ancians que s'acosten a la zona?. Es dóna la circumstància que la parcel?la està situada, a més, al costat de la carretera, CV-10, la qual cosa suposa, a més, ?més perill?. ?El que havia sigut una compra de terrenys per a desenvolupar una zona d'esplai i descans, resulta que s'ha quedat en uns bancs aïllats i un lloc abrupte ple de males herbes i pedres?, va dir la portaveu del PP de Benlloc, Asun Queralt.

Tirar els diners: l'esport favorit de l'alcalde socialista Àngel Ribés

?Des del PP pensem que amb això l'Ajuntament no ha fet més que tirar els diners, ja que per a fer est sense sentit millor no haguera fet res i els veïns de Benlloc ens hauríem estalviat els milers d'euros que ha costat aquest terreny al costat de la pineda municipal?, va asseverar Queralt, qui va visitar l'estat de deixadesa de la zona, on mai va ningú a asseure's. ?Uns bancs posats de qualsevol manera i un berenador, on mai berena ningú per l'entorn lamentable de la parcel?la, el crida Àngel Ribés zona de descans. L'alcalde del PSOE hauria de preocupar-se més per les inversions que ha fet amb els diners de tots els veïns i netejar-lo i adequar-lo perquè la gent puga anar, i no deixar-lo de la mà de Déu després d'haver dedicat diners públics a aquesta compra?, va subratllar Queralt.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana