Plana Alta: El PP de Benlloc celebra la inversió de Diputació de prop de 100.000 ? per a empedrar el barri antico


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182524_110154/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Alta | General | 25-02-2019
El PP de Benlloc celebra la inversió de Diputació de prop de 100.000 ? per a empedrar el barri antico

La regidora popular Asun Queralt agraeix al govern provincial del PP aquesta dotació que endreçarà nombrosos carrers del centre històric

La portaveu i regidora del PP a l'Ajuntament de Benlloc, Asun Queralt, celebra la inversió que ha fet l'Excel?lentíssima Diputació de Castelló, que presideix el PP, que ascendeix a 90.900 euros per a empedrar diversos carrers del barri antic de la localitat en el que seria ja una quarta fase del projecte. La subvenció s'inclou dins del Pla Provincial de Cooperació d'Obres i Serveis (Pla 135) la finalitat principal del qual és dotar als municipis d'una important injecció econòmica que els permeta dur a terme les inversions que consideren necessàries i que contribuïsquen a millorar la qualitat de vida dels veïns.

Cal recordar que el Pla Castelló 135 s'ha gestat amb l'objectiu d'ajudar a tots els municipis, amb especial atenció als pobles amb menys recursos com és Benlloc, i per això compta amb un sistema de repartiments que planteja ajudes a tots els pobles en funció de la seua població, grandària i pedanies.

Ha sigut aquest mateix matí quan s'ha votat durant el ple municipal l'aprovació d'aquesta obra amb els vots favorables del PSOE i del PP. ?Des del PP de Benlloc agraïm a la Diputació aquesta ajuda que permetrà que els nostres carrers del casc històric, les adjacents a l'Església, siguen endreçades amb llambordes; una obra necessària que posarà en valor el nostre barri antic perquè tant els veïns com els visitants el gaudisquen?, matisa Queralt.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana