Plana Alta: Ferrando: ?La incapacitat de Tena (PSOE) fa que Torreblanca perda inversions i reste serveis per als torreblanquins?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183191_110719/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Alta | General | 15-03-2019
Ferrando: ?La incapacitat de Tena (PSOE) fa que Torreblanca perda inversions i reste serveis per als torreblanquins?

La candidata popular a l'alcaldia, Mara Ferrando, ha criticat ?la falta de comproms de l'esquerra torreblanquina amb els seus vens com demostra que dels prop de 260.000 euros pressupostats per a inversions ms de 100.000 han d'arribar de la gesti responsable de la Diputaci?

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Torreblanca, Mara Ferrando, ha denunciat com ?la incapacitat de la socialista Josefa Tena a l'hora de gestionar els recursos municipals est restant oportunitats per als torreblanquins i fent que el municipi perda inversions i es quede sense ms i millors serveis que posar a la disposici dels seus vens?.

L'alcaldable popular ha realitzat aquestes declaracions desprs que ?incomprensiblement l'esquerra torreblanquina (PSOE i Comproms), de la m dels dos regidors del Grup no Adscrit, haja volgut presumir de la capacitat inversora de l'Ajuntament quan l'nica realitat s que Torreblanca porta tota la legislatura sumida en la parlisi i la falta d'oportunitats?.

I s que tal com ha desgranat Ferrando, ?tant enguany com el passat, tan sols la gesti responsable d'una administraci liderada pel PP com s la Diputaci ha aconseguit tapar les vergonyes en matria inversora d'un Ajuntament que sembla obstinat a frenar el desenvolupament i creixement de Torreblanca?.

Aix, dels prop de 260.000 euros en matria inversora ms de 100.000 procedeixen de Diputaci. Una tnica que es perllonga de 2018 ja que dels 225.000 euros destinats a inversions al llarg del passat any, nicament 95.122 euros en aquest concepte van arribar procedents de recursos propis quan la Instituci Provincial va destinar a Torreblanca ms de 100.000 euros per a escometre la renovaci de l'asfaltat de camins; molt per sobre dels 33.000 euros que van arribar des de la Generalitat (PSOE-Comproms)

cal ressaltar, a ms, que l'Ajuntament de Torreblanca va perdre una subvenci de la Diputaci per valor de 73.000 euros. ?La incapacitat en la gesti que s'ha instal?lat en l'Ajuntament aquesta legislatura de la m de PSOE, Comproms i els dos regidors ex de Ciutadans ha fet que els torreblanquins porten quatre anys perdent oportunitats, veient com les inversions no arriben al seu poble i, el ms preocupant, comprovant com el seu Ajuntament no inverteix en ms i millors serveis i recursos per a millorar el seu entorn?, ha lamentat la candidata del PP a l'alcaldia.



 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana