Plana Baixa: Èxit de la Campanya #NadalSolidari de JovesPV-Compromís Plana Baixa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/167137_97252/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/12/167137_97252/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Baixa | General | 28-12-2017
Èxit de la Campanya #NadalSolidari de JovesPV-Compromís Plana Baixa

Ahir Joves PV Compromís Plana Baixa van organitzar l’obra Les Solidàries de A Tiro Hecho per recol·lectar joguets perquè els Reis d’Orient arriben a totes les cases.
Laia Vilanova, secretaria comarcal de JovesPV Compromís ha valorat “molt positivament l’acollida que ha tingut aquesta iniciativa.” Per a la jove “vore tanta gent aportant joguets ja usats o nous ha sigut un goig” i és que segons Vilanova “Almenara ha estat a l’altura de les circumstàncies i s’ha mostrat com allò que és, un poble solidari”
Així mateix el secretari local de JovesPV Almenara, Andrés Comas, s’ha mostrat “orgullós del seu poble i de la seva comarca”, a més a més, “agraeix a A Tiro Hecho la predisposició i les facilitats donades per a aquest acte solidari”. Per a Comas “aquest espectacle ha sigut un homenatge a totes les dones feministes que van lluitar per la igualtat aconseguint, entre d’altres el vot universal durant la República”.
Avui mateix, tots els joguets recol·lectats per l’organització seran donats a Càritas pels membres de JovesPV-Compromís per Almenara, per assegurar-se que els Reis d’Orient arriben a totes les cases.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana