Torreblanca: Torreblanca impulsa la primera edició del Mercat de Proximitat per a potenciar el producte local


 
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 27-06-2017
 

La Regidoria d'Agricultura ha impulsat el I Mercat de Proximitat amb l'objectiu de potenciar el producte agrícola local i fomentar una relació directa entre el consumidor i el productor per a la venda de fruites i verdures fresques de temporada.
El mercat s'iniciarà aquest divendres 30 de juny en Torrenostra i es realitzarà en el municipi els dimarts al matí. Durant els mesos d'estiu s'instal·larà també en Torrenostra per a donar servei als veïns i visitants que estiuegen en l'àrea marítima.
La cura del medi ambient, el suport a l'economia local i la promoció dels productes Km 0 són uns altres dels propòsits que persegueix aquesta iniciativa, que s'ha coordinat amb l'Associació de Productors Locals.
Els diferents llocs se situaran als voltants de la zona del mercat en horari de 8:30 a 13 hores. El regidor d'Agricultura, Carlos Garcia, ha explicat que “la posada en marxa d'aquest mercat és un símptoma clar del nostre compromís amb l'economia agrícola local i una via directa entre productor i consumidor que garanteix la qualitat, el frescor i un preu sense intermediaris. És una
iniciativa que ens va a permetre posar en valor els nostres productes del camp”.