Torreblanca: Torreblanca ofereix un servei gratuït d'escoleta infantil en la platja nord del municipi


 
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 29-06-2017
 

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Torreblanca ha impulsat un servei gratuït d'escoleta infantil en la platja nord del municipi, el qual es posarà en marxa aquest cap de setmana amb l'objectiu de facilitar a les famílies nous espais d'oci infantil durant l'estiu.
Aquest servei, que obrirà per les vesprades de 16 a 21 hores durant els mesos de juliol i agost, estarà atès per 2 monitors que s'encarregaran de fer activitats i tallers de temàtica diversa.
Es tracta d'una zona fitada amb ombra en la pròpia platja preparada per a un màxim de 20 xiquet i xiquetes, els pares dels quals podran deixar-los durant un màxim de 2 hores per a fomentar
l'accés al servei per part de tots.
El regidor de Turisme, Carlos Garcia, ha explicat que “aquesta escoleta és una de les novetats que hem posat en marxa enguany, doncs considerem que és un servei dirigit a les famílies que suma nous espais d'oci infantil i afegeix atractiu turístic a la nostra platja”.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios