Torreblanca: Torreblanca potencia l'oferta hostelera del municipi a través de la III Ruta de la Tapa


 
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 04-07-2017
 

La Regidoria de Turisme continua afavorint la promoció de l'oferta hostelera del municipi a través de la III Ruta de la Tapa, que durant aquest mes de juliol s'ha traslladat a Torrenostra per l'afluència de visitants a la zona marítima.
En aquesta iniciativa participen un total de 15 bars i restaurants, els quals ofereixen una tapa i una cervesa per 2'50 € tots els dimarts del mes de juliol en horari de matí i vesprada.
A més, també s'ofereix la possibilitat de votar la millor tapa i de participar en el sorteig d'un sopar per a dues persones. Els interessats a participar han d'emplenar el formulari que es troba en els diferents locals i lliurar-lo en l'Oficina de Turisme.
Prèviament a la posada en marxa de la Ruta de la Tapa, des de la Regidoria de Turisme s'han mantingut reunions amb el sector hostaler del municipi amb la finalitat de fomentar la participación activa en l'organització.
El regidor de Turisme, Carlos Garcia, ha destacat que “després de l'èxit de les dues primeres edicions de la Ruta de la Tapa seguim donant a conèixer l'oferta hostelera del municipi, impulsant l'economia local i sumant nous atractius turístics a Torrenostra”.