Torreblanca: Torreblanca projecta l'òpera “La Filla del Rei Barbut” en la Torre de Guaita


 
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 17-08-2017
 

La Torre de Guaita de Torreblanca ha acollit la projecció de l'òpera “La Filla del Rei Barbut”, proposta impulsada per les Regidories de Participació Ciutadana i Turisme que ha reunit a un nombrós públic.
Aquesta producció de Xarxa Teatre i Castelló Cultural ha acostat als assistents aquesta obra en valencià de la compositora Matilde Salvador. Després d'una breu presentació conduïda per Nelo Vilanova, director de la companyia, el públic ha pogut gaudir d'aquesta òpera basada en els relats de la mitologia del llibre Tombatossals i inspirada en melodies populars.
L'òpera de Madama Butterfly des del Teatre Real de Madrid també ha sigut projectada en la Torre de Guaita aquest estiu, esdeveniment que s'afegeix al conjunt d'activitats culturals realitzades en aquest espai tals com visites guiades, exposicions i conferències.
La celebració d'activitats en la Torre de Guaita compleix el propòsit de potenciar aquest espai com a seu d'esdeveniments culturals i musicals, i posar en valor el patrimoni local.
El regidor de Participació Ciutadana, Josep Garcia, ha explicat que “les propostes culturals de qualitat en un entorn tan emblemàtic com la Torre de Guaita contribueixen a potenciar l'atractiu turístic del municipi, i converteixen aquest lloc en un espai idoni per a la participació i les iniciatives dels diferents col·lectius de Torreblanca”.