Torreblanca: El Taller de Transformació Artesanal de Cítrics de Torreblanca arranca amb més de 20 inscrits


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165663_96064/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 21-11-2017
El Taller de Transformació Artesanal de Cítrics de Torreblanca arranca amb més de 20 inscrits

El Taller de Transformació Artesanal de Cítrics, organitzat per la Regidoria d'Agricultura de Torreblanca en col·laboració amb la Conselleria, s'ha iniciat amb la participació de més de 20 persones inscrites, les quals assistiran a diferents sessions pràctiques i taules rodones fins al proper 28 de novembre.
El curs, que té lloc en la Cuina de Proximitat, ha arrancat amb una classe introductòria i continuarà en els propers dies amb tallers pràctics per a l'elaboració de licors, gelats, postres, melmelades i patés.
Aquesta iniciativa busca oferir eines per a l'aprofitament dels cítrics i forma part de l'estratègia impulsada per posar en valor el producte local.
El regidor d'Agricultura, Carlos Garcia, ha assenyalat que “a través de la formació avancem cap a noves fórmules per a l'aprofitament dels cítrics que ens permeten posar en valor el producte autòcton i generar oportunitats laborals”.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios