Torreblanca: Torreblanca renova tot el sistema de cànules de les palmeres de la platja i aplica tractaments preventius


 
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 30-11-2017
 

L'Ajuntament de Torreblanca ha renovat tot el sistema de cànules de plàstic de les palmeres de primera línia de platja, actuació que ha permès la correcta aplicació dels tractaments per prevenir el morrut roig.
La Regidoria d'Obres i Serveis ha estat l'encarregada d'impulsar aquestos treballs, que ja han finalitzat. A més de les injeccions per evitar el morrut roig, també s'han pulveritzat les copes per combatre els fongs i els paràsits.
Aquesta actuació, que ha tingut un cost de 2.960 €, ha afectat a totes les palmeres de primera línea de platja, els Jardins de Cabrera i els Jardins de l'Arrossar.
El regidor d'Obres i Serveis, Amadeo Fabregat, ha explicat que 'disposem de gran quantitat de palmeres a la platja, per la qual cosa tant la renovació de les cánules com l'aplicació de tractaments són intervencions indispensables per mantenir les palmeres en condicions adequades”.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios