Torreblanca: Torreblanca ultima la construcció de l'skate park


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/168034_97950/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 23-01-2018
Torreblanca ultima la construcció de l'skate park

L'Ajuntament de Torreblanca està ultimant la construcció de l'skate park, espai que pretén oferir noves alternatives recreatives i saludables als joves de la localitat.
Està previst que aquesta infraestructura, instal·lada en un solar municipal existent junt a la zona esportiva, estiga finalitzada en el mes de febrer.
L'actuació, que forma part del Pla 135 de la Diputació amb un import total de 74.000 €, inclou també la instal·lació d'un circuit pumptrack per als aficionats a la bicicleta, el qual s'està asfaltant i quedarà acabat aquesta setmana.
La regidora d'Urbanisme, Rosana Villanueva, ha destacat que 'amb aquesta actuació busquem ampliar l'oferta esportiva i les opcions d'oci juvenils. Creiem que la idoneïtat de la ubicació va a atraure a nombrosos usuaris'.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios