Torreblanca: Torreblanca posa en marxa el servei gratuït de 'xiquiplatja' per facilitar a les famílies nous espais d'oci infantil


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174375_103215/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 04-07-2018
Torreblanca posa en marxa el servei gratuït de 'xiquiplatja' per facilitar a les famílies nous espais d'oci infantil

La Regidoria de Turisme de Torreblanca ha posat en marxa el servei gratuït de 'xiquiplatja' per segon any consecutiu amb la finalitat de seguir facilitant a les famílies nous espais d'oci infantil durant l'estiu i seguir aportant elements diferenciadors a l'oferta turística de la localitat.

El servei, que està situat en una zona tancada amb ombra a la platja nord, ha arrancat aquest any amb millores en les instal•lacions, doncs s'han pintat els seus elements estructurals i s'ha ampliat l'àrea de jocs en la sorra.

La 'xiquiplatja' estarà oberta en els mesos de juliol i agost de 18 a 21 hores i supervisada per 2 monitores titulades que realitzen diferents activitats i tallers, de manera que les famílies poden fer ús del servei durant un màxim de 2 hores per garantir la rotació.

El regidor de Turisme, Carlos Garcia, ha explicat que 'apostem per aquest servei novedós pel seu potencial per ajudar a les famílies i per sumar atractiu turístic a la nostra platja. De nou, la xiquiplatja ha començat funcionant a ple rendiment, senyal inequívoc que estem treballant en la direcció adequada'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana