Vall d'alba: Vallejo visita la planta de purines de Vall d’Alba:«11 milions soterrats»


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/10/163830_94497/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/10/163830_94497/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vall d'alba | General | 03-10-2017
Vallejo visita la planta de purines de Vall d’Alba:«11 milions soterrats»

El Diputat Provincial de Castelló en moviment, Iñaki Vallejo, va visitar este dimarts la planta de reciclatge de purins instal·lada en Vall d’Alba, una planta expropiada per la Diputació fa uns mesos i que ara s’està treballant per rehabilitar. «Ha hagut robatoris de material per l’estat d’abandonament i la planta està en molt mal estat. Abans d’idear un projecte de rehabilitació, necessitem esclarir la gestió realitzada fins ara i vore quin és el projecte més viable per al futur. Fins ara ja s’han perdut 11 milions de diners públics i no es poden continuar gestionant els diners de tots amb tanta irresponsabilitat», valora Vallejo.
En la visita, Vallejo ha estat acompanyat per tècnics de la Diputació i per diputats d’altres grups. L’objectiu d’aquesta visita era comprovar l’estat de les instal·lacions per contrastar l’informe d’expropiació pel qual es va recuperar la planta.
«Les plantes de purins són un altre mort en l’armari del fabrisme, un projecte fallit d’inici, 3 de les 5 plantes no van arribar a funcionar mai, es van moure milions d’euros, va haver canvis de titularitat en la propietat dels terrenys i de les plantes. Ara per recuperar les plantes caldrà fer de nou una inversió enorme per evitar que els purins continuen contaminant per les nostres comarques. Però abans d’això, s’hauria d’esclarir la gestió prèvia», ha assenyalat el diputat provincial de Castelló en moviment, que té el compromís del govern provincial de facilitar la compareixença dels tècnics implicats en la gestió dels purins en les comissions informatives de la Diputació.