Vila-real: PP: 'Benlloch segueix sense presentar els estudis perquè la intermodal se situe a Vila-real'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/2/154119_88094/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 13-02-2017
PP: 'Benlloch segueix sense presentar els estudis perquè la intermodal se situe a Vila-real'

L'alcalde Benlloch encara no ha mogut ni un dit per a aconseguir que l'estació intermodal se situe en la ciutat de Vila-real. Així ho ha confirmat el propi equip de govern al PP en una comissió d'urbanisme després d'haver preguntat el PP pels tràmits que s'han dut a terme per a aconseguir aquesta infraestructura.

Tal com ha advertit l'edil del PP, Marisa Mesquita, “és la Generalitat de Puig i Oltra la que ha de decidir la ubicació de l'estació intermodal i de moment públicament s'han decantat per situar-la a Castelló a costa dels nostres interessos”. No obstant açò, “l'alcalde encara no ha elaborat els informes que avalen que Vila-real és la millor opció”.

El Partit Popular sempre ha defensat que Vila-real és la millor opció per comptar amb els terrenys enfront de la N-340 i Porcelanosa, per ser l'epicentre del triangle azulejero i pels grans beneficis que reportaria a la ciutat aquesta infraestructura.

“No obstant, fins al moment l'única cosa que sabem és que Ximo Puig es decanta públicament per situar l'estació a Castelló, així com el president del Port que és un alt càrrec socialista”. No obstant açò, “el PP tornem a tendir la mà a l'equip de govern per a aconseguir que aquesta infraestructura beneficie a Vila-real i els vila-realenses però para açò es requereix de treball i d'estudis que avalen la nostra candidatura”.