Vila-real: El Ple aprova per unanimitat sol·licitar la inclusió de la ciutat als Plans Provincials d’Obres i Serveis de la Diputació


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155474_89168/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 17-03-2017
El Ple aprova per unanimitat sol·licitar la inclusió de la ciutat als Plans Provincials d’Obres i Serveis de la Diputació

L'Ajuntament de Vila-real en Ple ha aprovat per unanimitat la sol·licitud d'inclusió de Vila-real als Plans Provincials d'Obres i Serveis (PPOIS) de la Diputació de Castelló, pels quals preveu rebre 180.000 euros.

L'ajuda, molt superior als prop de 79.000 euros rebuts un any abans, servirà per a millorar 10 quilòmetres d'un total de 16 camins rurals del terme municipal. L'edil de Serveis Públics, Francisco Valverde, -que ha destacat el “notable canvi” per part de la Diputació, per l'increment de l'aportació i per la llibertat que atorga als municipis per a decidir a què es destina aquesta subvenció- assegura que “és un complement molt necessari per a millorar aquests vials, especialment després de les fortes pluges”.

“És cert que des de l'Ajuntament ja estem treballant en el reasfaltat i posada a punt de molts vials, però aquests 180.000 euros serviran per a arribar més enllà i millorar la xarxa de camins rurals”, explica, “i ho anem a fer de manera immediata”. No obstant açò, recorda que “si la Diputació haguera adoptat aquesta actitud molt abans, ja tindríem els 160 quilòmetres de vies rurals en estat de revista”.

En la mateixa línia, l'alcalde, José Benlloch, s'ha congratulat de l'increment de l'aportació de la Diputació per al present exercici, al mateix temps que ha agraït la propera arribada de la pista d'atletisme a la Ciutat Esportiva Municipal “gràcies a l'ens provincial i, no ho oblidem, gràcies als impostos dels vila-realencs, que aporten al voltant de nou milions d'euros anuals”. “Així i tot, és un fet històric, tant l'increment de l'ajuda com el consens amb el president de la Diputació, que ha deixat de castigar la nostra ciutat i ha canviat sensiblement”, reivindica Benlloch, qui assenyala que “els camins rurals no són utilitzats únicament per veïns de Vila-real”.