Vila-real: Les AMPA es reuneixen en Vila-real per tractar els temps escolar


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155477_89170/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Vila-real | General | 17-03-2017
Les AMPA es reuneixen en Vila-real per tractar els temps escolar

Davant l’interés que ha suscitat entre les famílies la Jornada sobre Temps Escolars que se va celebrar a Onda el dissabte 4 de febrer i va comptar amb la participació de més de 200 persones, les associacions de mares i pares de diferent municipis de la província de Castelló estan organitzant noves activitats i xarrades per abordar el tema de l’horari escolar.

Així, el passat 18 de febrer és va celebrar una jornada a Borriana i el dissabte 11 de març a Castelló. Finalment, el cicle de jornades sobre Temps escolars es tancarà demà dissabte 18 de març a Vila-real amb una nova trobada organitzada per la coordinadora d’AMPAs de la ciutat que se celebrarà al Saló d’Actes de la Caixa Rural, en la plaça porxada de la Vila.

Aquest cicle de xarrades i taules rodones s’han organitzat davant els dubtes que s’han generat entre les famílies a l’hora de triar el model de jornada escolar i pretenen donar informació als pares i mares perquè puguen triar l’horari dels seus centres d’acord al context socioeducatiu del mateix i als seus interessos com a família.

En l’acte de Vila-real es comptarà amb les intervencions del president de la Confederació Espanyola d’Associacions de Pares i Mares (CEAPA), José Luis Pazos, l’inspector d’educació, Alejandro Amposta i el doctor en sociologia i antropologia social, Daniel Gabaldón. També participaran en l’acte formant part de la taula rodona, moderada per Escola Valenciana: La presidenta del col·legi de directores del País Valencià, Eva Aparici, l’educador d’Educació Especial, Victor Tormo, la nutricionista, Carolina Beltrán, i les mestres Inma Coscollá i Pilar Tormo. Cal destacar que l’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament i s’oferirà, als pares i mares, servei de ludoteca per als xiquets i xiquetes durant la celebració de la jornada, de les 9.30 a les 14 hores.