Vila-real: Vila-real es reafirma com a escenari esportiu gràcies a l'aposta de Diputació per la Vuelta


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/8/162239_93210/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 22-08-2017
Vila-real es reafirma com a escenari esportiu gràcies a l'aposta de Diputació per la Vuelta

La ciutat de Vila-real reafirmarà el seu paper com a escenari esportiu gràcies a l'aposta de la Diputació de Castelló per la Volta a Espanya. El dijous la Volta realitzarà la seua eixida des de Vila-real, concretament des de l'estadi de la ceràmica, ja que la Diputació de Castelló ha aconseguit de nou que dues etapes de la Volta a Espanya passen per la província.

Tal com ha destacat el portaveu del PP a Vila-real, Héctor Folgado, “gracies a l'aposta de la Diputació per explicar que Castelló és la província en la qual passen les coses bones, Vila-real es beneficia d'aquesta estratègia i l'audiència de la Volta a Espanya podrà veure nostra nostra ciutat com el gran escenari esportiu que ja és”.

Vila-real, que ja és una ciutat reconeguda a nivell internacional i amb una gran projecció mundial gràcies al Vila-real Club de Futbol explicarà el dijous, a més, amb aquest nou al•licient.

“La nostra província és un gran escenari esportiu i els espectadors descobriran no solament Vila-real, sinó paratges com el Desert dels Palmes o la Serra d'Espadà”, assenyala Folgado