Vila-real: Fundació Globalis dedicarà el V Fòrum d'Innovació a la Responsabilitat Social i Competitivitat Empresarial


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/9/162969_93815/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 12-09-2017
Fundació Globalis dedicarà el V Fòrum d'Innovació a la Responsabilitat Social i Competitivitat Empresarial

L'esdeveniment busca promoure i difondre la participació de les empreses en matèria de responsabilitat i formar les empreses per a la consecució d'una RSE efectiva. La inscripció és gratuïta a través de la pàgina de la fundació www.fundacionglobalis.org

La Fundació Globalis, organitza els propers 21 i 22 de setembre a la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC), el V Fòrum d'Innovació: Responsabilitat Social i Competitivitat Empresarial, una trobada el principal objectiu és contribuir a augmentar la sostenibilitat i competitivitat del territori Valencià i conscienciar sobre la importància de la Responsabilitat Social Empresarial.

L'esdeveniment està dirigit a empreses, entitats, administracions públiques i ciutadans que estiguin interessats en descobrir com les accions de Responsabilitat Social Corporativa poden millorar el seu entorn, incrementar l'impacte social en els negocis i crear noves i igualitàries oportunitats en els diferents sectors empresarials i economics.

L'assistència a la jornada és gratuïta, prèvia inscripció a través de www.fundacionglobalis.org. La inauguració tindrà lloc el dijous 21 de setembre a les 9:15 a la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC) de Vila-real.

Aquesta acció compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real, la Diputació de Castelló, Generalitat Valenciana i amb la participació de nombroses empreses i entitats referents a nivell provincial que destaquen per la seva gran tasca social i implantació d'accions de Responsabilitat Social Corporativa.

Dins de les activitats planificades per aquest fòrum, trobem taules rodones d'experiències i bones pràctiques i interessants tallers sobre saber com implantar accions de RSC que tinguin retorn positiu en empreses. A més d'una petita zona expositiva d'alguns dels projectes socials més referents a nivell provincial.