Vila-real: La Universitat Popular llança noves activitats complementàries en el Centre d’Intercanvi del Coneixement


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 20-09-2017
 

La Universitat Popular acaba de llançar l'oferta d'activitats complementàries a la programació estàndard, que s'ofereix a través del Centre d’Intercanvi del Coneixement, en el qual col·laboren els membres de l'associació cultural El Bressol. Es tracta de vuit grups diferents amb activitats que van des de pintura amb aquarel·les, anglès, italià o francès oral, un grup de reflexió, un altre destinat als afeccionats a la literatura, un més per a aprendre i gaudir del joc de taula amb cartes rummy i una classe de ball per a posar en pràctica els coneguts com meneítos.
“Comptem amb 150 places distribuïdes entre els vuit grups, que desenvoluparan les classes en la Casa dels Mundina, majoritàriament, i també en la Caixa Rural –en el cas del rummy- i en l'associació de veïns de la Soledad, per als meneítos”, explica la regidora d'Universitat Popular, Rosario Royo. “Parlem d'activitats complementàries a la completa agenda que ja s'ofereix des de la Universitat Popular, que són impartides per voluntaris que ofereixen el seu temps transmetent els seus coneixements”, indica. Per açò, també destaca que “són cursos molt assequibles, ja que l'aportació anual és d'entre 10 i 40 euros, quantitat mínima per a les despeses de material”.
Els interessats poden inscriure's en la Casa dels Mundina fins a completar places. Els cursos començaran el 2 d'octubre i finalitzaran el 30 de maig de 2018.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana