Vila-real: Naix l’associació Mesquellet per al foment de la lactància materna entre les parelles joves a Vila-real


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 09-10-2017
 

Vila-real compta amb una nova associació nascuda per a promoure la lactància materna i donar a conèixer els seus beneficis entre les parelles joves. L'entitat, denominada Mesquellet, realitzarà una festa de presentació en societat per a la qual compta amb el suport de la Regidoria d'Igualtat, que al seu torn impulsa un projecte denominat Per una maternitat i paternitat responsable.
“Amb motiu de la celebració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, aquesta associació realitzarà una festa el proper dissabte 14 d'octubre, a partir de les 17.30 hores, a la Casa dels Mundina, on hi haurà una xarrada titulada Viu la teua lactància sense mites ni tabús, a càrrec de Lupe Palau, i activitats d'animació i tallers sensorials per als més menuts per compte de Baobab”, explica la regidora d'Igualtat, Rosario Royo.
“Vila-real, com a Ciutat Educadora, no pot quedar-se al marge d'aquesta qüestió, en la qual entra en joc la salut i el futur dels nostres nounats i on també juga un paper important la situació i l'entorn en el qual es troben molts pares, tant a nivell laboral com a domèstic”, assenyala Royo. Per açò, “i donada la importància d'aquest tema, que és crucial per a molts futurs pares i mares, i fins i tot primerencs, que es veuen assaltats pels dubtes, pors i recomanacions de tot el món, volem proporcionar un punt de vista més perquè s'informen i decidisquen amb llibertat i, per damunt de tot, sàpien que tenen una nova associació a Vila-real en la qual recolzar-se”, apunta.