Vila-real: El PP lamenta que Benlloch condemne a Vila-real a l'abisme per la seua inacció urbanística


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/10/164106_94720/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 11-10-2017
El PP lamenta que Benlloch condemne a Vila-real a l'abisme per la seua inacció urbanística

El Partit Popular de Vila-real ha lamentat avui que l'actitud de l'alcalde estiga portant a Vila-real a l'abisme i que el Pla General dels socialistes puga acabar arruïnant a la ciutat.

El portaveu del PP a Vila-real, Héctor Folgado, ha advertit que “l' alcalde ha d'asseure's a gestionar aquesta greu situació i deixar d'enganyar als veïns amb tantes mentides”. En tres dies consecutius han sigut capaços d'anunciar una cosa i la contrària. El dijous anunciaven la seua voluntat d'elevar a prop de tres milions la despesa en Palacios amb l'adquisión de l'Hostal del Rei. El divendres l'alcalde anunciava que no té “niun duro” per a atendre les necessitats reals de Vila-real. I el dissabte tornava a variar el seu discurs anunciant que han signat un nou crèdit de prop de dos milions i mitjà per a poder seguir gastant a mans plenes.

“El 'empastre' de Pepe Benlloch fa que mentre puja la contribució a màxims històrics i diu no tenir diners per a atendre les necessitats de Vila-real, decideix endeutar més a Vila-real para, entre uns altres, rehabilitar el Gran Casino i seguir comprant palaus”, explica Folgado.

El regidor considera que l'alcalde hauria de deixar d'excusar-se en sentències i culpar a l'herència rebuda ja que “el Pla General ho va dissenyar i va aprovar el PSOE en solitari i l'alcalde ha paralitzat els canvis del PP per a canviar aquest pla” i ha advertit que “deu posar-se ja a gestionar i complir els acords, com el del convent de les Dominicas o el que el mateix signe amb els propietaris dels terrenys de la Ciutat Esportiva municipal, si no vol arruïnar a la ciutat”.

En aquest sentit, el líder del PP considera que “mentres la ciutat està cada vegada més bruta, l'alcalde baixa els diners per a la neteja i li'l gasta en publicitat i propaganda”. Folgado ha recordat que ”sempre que l'alcalde rep crítiques per tenir el Madrigal o la carretera d'Onda parats, per tenir als xiquets en barracons, per haver perdut 17,5 milions d'euros o la plataforma intermodal o pels impagaments a les associacions, s'inventa excuses de l'herència rebuda quan, 6 anys després d'arribar a l'alcaldia, l'únic responsable del desastre que viu avui Vila-real és ell”.