Vila-real: El PP destapa les mentides de Benlloch i alerta de l'augment de l'endeutament de Vila-real


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/10/164277_94854/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 17-10-2017
El PP destapa les mentides de Benlloch i alerta de l'augment de l'endeutament de Vila-real

El Partit Popular de Vila-real ha destapat avui les mentides de Bell-lloc i ha alertat del greu empitjorament de la situació econòmica de la ciutat des que governa Benlloch i Compromís.


El regidor del PP, Carlos Gil, ha revelat avui els diferents indicadors amb fonts oficials com l'INE les pròpies dades fetes públics per l'equip de govern en els quals s'alerta de l'augment de l'endeutament absolut de la ciutat.


Malgrat la forta pujada d'impostos i que no s'executen inversions, el PP ha lamentat que “tots els indicadors econòmics revelen el mal estat dels comptes municipals pel desastre de Bell-lloc que gasta més del que s'ingressa”.

L'edil ha explicat, per exemple que en 2011 l'endeutament de Vila-real estava en 478,69 euros per habitant, i ara en canvi s'ha disparat el deute per habitant fins als 620,57 euros per cada veí, per sobre de la mitjana nacional i molt per sobre de poblacions veïnes com, per exemple Onda o Almassora.

S'ha disparat la mitjana de pagament a proveïdors i no paren d'aparèixer pufos i deutes “i els empresaris no volen treballar para i Ajuntament perquè presenten una factura i no saben quan cobraran”, recorda Gil.

Malgrat açò, “Benlloch insisteix a comprar-se palaus per a posar el seu despatx en el carrer Major” i ha advertit que “no li valen excuses d'unes sentències de les quals parla tots els dies però de les quals no ha pagat ni un euro i que no vol fer públiques”.