Vila-real: PP: Benlloch prioritza de nou la compra de palaus mentre puja impostos i retalla en serveis i inversions


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165162_95594/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 09-11-2017
PP: Benlloch prioritza de nou la compra de palaus mentre puja impostos i retalla en serveis i inversions

L'alcalde Benlloch segueix amb la seua obstinació de comprar l'Hostal del Rei mentre puja els impostos i retalla en serveis i inversions. El mateix alcalde que ha retallat en ajudes als aturats, que ha eliminat les partides per als agricultors i ha eliminat projectes com un carril bici o inversions en serveis públics, ha llançat una campanya per a insistir en la seua amenaça de comprar l'Hostal del Rei.

El portaveu del PP a Vila-real, Héctor Folgado, ha lamentat que “en lloc de pensar en les prioritats dels veïns de Vila-real o a poder oferir habitatges socials, segueix obstinat en el somni faráonico de comprar palaus on traslladar el seu despatx d'alcaldia”. De fet, ahir mateix ja en el BOP es va publicar el sobrecoste de 200.000 euros per a reformar la planta baixa del Gran Casino, la qual cosa suposa que es van a gastar 2.250.000 euros, mancant saber el cost de la reforma dels pisos superiors.

“No pot ser que una setmana després d'anunciar retallades inicien una campanya per a seguir gastant en capritxos i, damunt, el mateix any que ens ha pujat l'IBI a màxims històrics”, denúncia Folgado.

Folgado ha recordat avui que l'Hostal del Rei ha sigut adquirit per un particular a un banc dins del seu dret legítim a comprar-se la propietat “i l'única cosa que se li ha d'exigir al propietari és que ha de cuidar aquest immoble perquè està protegit” però “no es pot dur a terme aquesta campanya d'assetjament”.

L'equip de Benlloch, la intenció del qual és traslladar el despatx de l'alcalde al carrer Major, ha iniciat una campanya “com si l'edifici estiguera en perill, quan no ho està” i Folgado ha recordat que “la excusa que estan fent de voler protegir el patrimoni no li la creu ningú ja que només cal veure com tenen d'abandonada la Torre Motxa, que mai havia estat així, o com tenen en un calaix guardat el Catàleg de Béns i Immobles”.

Folgado ha mostrat la seua disconformitat davant aquest model faráonico de l'alcalde “que prioritza la compra de palaus a les necessitats” i ha recordat que el PP “sempre estarà a favor de comprar patrimoni però si s'açò no implica pujar impostos, pujar l'endeutament o aplicar retallades com els de Benlloch”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana