Vila-real: Nous comerços es formen per a adherir-se a Vilatenda


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/166296_96583/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/12/166296_96583/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 06-12-2017
Nous comerços es formen per a adherir-se a Vilatenda

La innovadora plataforma de venda digital Vilatenda continua la seua expansió, amb la incorporació de nous comerços de la ciutat, que s'adheriran pròximament, una vegada finalitzen el procés de formació iniciat recentment.
La pàgina, que funciona des del passat mes d'octubre, va començar amb més de mig centenar de comerços, als quals en breu s'afegiran diversos negocis més que estan en procés de formació, de la mà del centre de negocis Efecte Vila-real, per a donar el salt al mercat digital. El regidor d'Economia, Xavier Ochando, ha assistit a una de les sessions, en la qual ha conegut els responsables dels nous comerços que formaran part de la plataforma i als qui ha donat la benvinguda al Marketplace virtual.
“Estem molt orgullosos que cada vegada siguen més les tendes de Vila-real interessades a expandir les seues vendes i integrar-se en una plataforma de venda online innovadora i amb unes característiques molt concretes que la distingeixen de la resta, com són la proximitat del comerç local i la proximitat”, explica l'edil.
“Aquesta aliança entre l'Ajuntament i Efecte Vila-real ajuda al fet que els comerços tradicionals, que al llarg de la història han demostrat com es fa el comerç de qualitat i que ara es troben en una situació d'inferioritat respecte de la competència, puguen digitalitzar-se i donar-se a conèixer a clients de qualsevol part del món”, assenyala. Per açò, destaca la importància de “fer front a la globalització i adaptar-se als nous temps, com ja han fet tants negocis de la ciutat” i anima a aquelles tendes interessades a formar part de Vilatenda a informar-se en http://www.vilatenda.com/ i a “pujar-se aquesta la plataforma, que és el futur”.
Nuevos comercios se forman para adherirse a Vilatenda


Vila-real, 6 de diciembre de 2017. La innovadora plataforma de venta digital Vilatenda continúa su expansión, con la incorporación de nuevos comercios de la ciudad, que se adherirán próximamente, una vez finalicen el proceso de formación iniciado recientemente.
La página, que funciona desde el pasado mes de octubre, comenzó con más de medio centenar de comercios, a los que en breve se añadirán varios negocios más que están en proceso de formación, de la mano del centro de negocios Efecte Vila-r