Vila-real: Compromís per Vila-real renova l’executiva i nomena Elies Casalta nou secretari local amb el 82% dels vots


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/169003_98701/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 14-02-2018
Compromís per Vila-real renova l’executiva i nomena Elies Casalta nou secretari local amb el 82% dels vots

El col·lectiu de Compromís per Vila-real ha celebrat la seua assemblea general, en la qual un 82% dels assistents ha decidit nomenar Elies Casalta nou secretari local. La nova executiva local encapçalada per Casalta, que relleva a Xavier Ochando en el càrrec, estarà composta per Maria José Valls, com a nova secretària d'Organització i Finances; Roser Chorva, responsable de la Secretaria de Polítiques Inclusives; Carles Amiguet, encarregat de Municipalisme; Ricardo Salvador, d’Acció Electoral, i Laia Vilanova, com a secretària de Comunicació.
Casalta, de 39 anys i amb una llarga experiència en l'àmbit polític local, ha agraït el suport dels militants i ha destacat la importància de comptar amb una llista “de consens” triada mitjançant un procés democràtic intern assembleari en el qual “són els afiliats els qui decideixen qui els representa”.
Una dels seus objectius és seguir cohesionant “un col·lectiu fort les idees i les aportacions del qual poden ser transcendentals per a l'avanç de la ciutat”. I és que, tal com assegura, “els afiliats, a més de donar suport, han de tenir el poder d'influir i decidir sobre les accions que s'emprenen des del grup municipal, que és qui marca i participa en gran part de les polítiques locals”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana