Vila-real: 'Olea' de Visitants opta a dos premis Max


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172444_101572/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/5/172444_101572/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 14-05-2018
'Olea' de Visitants opta a dos premis Max

L'espectacle "Olea" de la companyia Visitants (Vila-real) ha quedat finalista en dues modalitats dels Premis Max: millor espectacle de carrer i millor il·luminació, aquesta darrera modalitat, en concret, per a Ernest Celda de l'empresa de so i il·luminació Tuix & Ros de Castelló.

"Olea" és una peça de teatre, dansa i foc creada per Tomás Ibáñez i Sònia Alejo, interpretada per la ballarina Paula Romero i la mateixa Alejo i envoltada per la imprescindible música d'Efrén López.

La peça es desenvolupa al voltant d'una olivera construïda per Deferro Artesà (Betxí) i parla de la resistència de dues dones front a l'adversitat, la guerra i els enfrontaments personals per la terra. Tot això amb l'olivera com a símbol central de resistència, fortalesa i pau.

Els Premis Max, patrocinats per la Fundación SGAE, són un uns dels guardons amb més prestigi dins de les arts escèniques i la gal·la de lliurament, que serà retransmesa per La 2 de Televisión Española i el seu canal 24 hores, tindrà lloc el 18 de juny en el Cartuja Center de Sevilla.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios