Vila-real: 'Olea' de Visitants opta a dos premis Max


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172444_101572/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/5/172444_101572/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 14-05-2018
'Olea' de Visitants opta a dos premis Max

L'espectacle "Olea" de la companyia Visitants (Vila-real) ha quedat finalista en dues modalitats dels Premis Max: millor espectacle de carrer i millor il·luminació, aquesta darrera modalitat, en concret, per a Ernest Celda de l'empresa de so i il·luminació Tuix & Ros de Castelló.

"Olea" és una peça de teatre, dansa i foc creada per Tomás Ibáñez i Sònia Alejo, interpretada per la ballarina Paula Romero i la mateixa Alejo i envoltada per la imprescindible música d'Efrén López.

La peça es desenvolupa al voltant d'una olivera construïda per Deferro Artesà (Betxí) i parla de la resistència de dues dones front a l'adversitat, la guerra i els enfrontaments personals per la terra. Tot això amb l'olivera com a símbol central de resistència, fortalesa i pau.

Els Premis Max, patrocinats per la Fundación SGAE, són un uns dels guardons amb més prestigi dins de les arts escèniques i la gal·la de lliurament, que serà retransmesa per La 2 de Televisión Española i el seu canal 24 hores, tindrà lloc el 18 de juny en el Cartuja Center de Sevilla.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana