Vila-real: Globalis finalitza la segona sessió de motivació en la recerca d’ocupació a Vila-real


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173615_102558/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/6/173615_102558/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 13-06-2018
Globalis finalitza la segona sessió de motivació en la recerca d’ocupació a Vila-real

Prop de 20 assistents han aprés el poder de l’actitud en la recerca d’ocupació en la segona sessió de “La teua motivació, el teu èxit!”

Aquest dimarts, 12 de juny, s’ha celebrat a la sala d’actes de Serveis Socials de Vila-real la segona sessió de “La teua motivació, el teu èxit!” impulsat per la Fundació Globalis amb el suport de l’Ajuntament de Vila-real i impartit per la psicòloga i orientadora laboral, Anna Ramos.
Prop de 20 assistents desocupats, treballadors i estudiants han conegut la importància de l’actitud en la recerca d’ocupació mitjançant el domini i reforç de les fortaleses pròpies. Aquestes sessions tenen com a objectiu mostrar la manera de gestionar les emocions i facilitar els recursos per a afrontar situacions que deriven a la desocupació.
La Fundació Globalis promou mètodes innovadors que complementen i enriquisquen la recerca d’ocupació tradicional, per a aconseguir l’apoderament dels desocupats de la ciutat i augmentar així les seues opcions laborals mitjançant l’autoeficiència i la motivació
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana