Vila-real: Vila-real celebra el Dia Internacional de la Pau amb l’actuació del cor de la Fundació Flors a la Casa dels Mundina


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176804_105325/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 17-09-2018
Vila-real celebra el Dia Internacional de la Pau amb l’actuació del cor de la Fundació Flors a la Casa dels Mundina

La Regidoria d'Igualtat, Convivència i Cultura de Pau, que dirigeix Rosario Royo, ha programat per al proper divendres 21 un concert, a càrrec del cor de la Fundació Flors, per a commemorar el Dia Internacional de la Pau.
Aquest concert per la pau, organitzat en col•laboració amb l'associació cultural El Bressol, pretén “difondre la idea que nostra ciutat està compromesa amb la cultura de pau”, indica Royo, al mateix temps que assegura que “per a construir una societat de pau necessitem de la complicitat de tota la ciutat”.
La Casa dels Mundina serà escenari, a partir de les 19.00 hores, de l'actuació, oberta de manera gratuïta a tota la ciutadania. “L'Assemblea General de l'ONU va decidir celebrar cada 21 de setembre el Dia Internacional de la Pau i per açò, des de l'Ajuntament de Vila-real, volem commemorar aquesta important efemèride, tal com fem des de fa diversos anys”, explica Royo. A més, l’edila posa l'accent en la importància de “fomentar els valors de respecte, justícia, generositat, honestedat i solidaritat com a requisit indispensable per a formar bons éssers humans”.
“Des de la Regidoria volem que es respecten els drets humans i que entre tots es treballe per fomentar la cultura de pau”, apunta, “animem a tots els vila-relencs a sumar-se a aquest concert que commemora una efemèride tan important”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana