Vila-real: La campanya esportiva retarda lleugerament l'inici de les activitats a l'1 d'octubre i obrirà dilluns que ve la piscina


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 21-09-2018
 

La piscina municipal Yurema Requena reobri dilluns que ve, 24 de setembre, amb un gimnàs provisional a causa de les obres de reparació que s'estan duent a terme en les instal•lacions. Per la seua banda, la campanya d'activitats, prevista inicialment per a dilluns que ve, es retarda una setmana, fins a l'1 d'octubre, a causae fonamentalment dels problemes derivats de l'aplicació de la nova Llei de Contractes.
“La nova normativa, que suposa la tramitació de fins a cinc contractes pels diferents serveis esportius, i la situació econòmica que ha viscut enguany l'Ajuntament, com a conseqüència de les resolucions urbanístiques i l'entrada en vigor al juliol del pressupost municipal, han dificultat enormement la gestió dels diferents serveis i activitats de la campanya esportiva d'enguany. Així i tot, el personal tècnic del Servei Municipal d’Esports ha fet un gran treball i esforç perquè aquestes dificultats afecten el menys possible a l'usuari”, assenyala el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo. D'aquesta manera, la campanya apenes es veurà retardada una setmana, tenint en compte que ja algunes de les activitats tenien previst el seu inici a l'octubre.
Per la seua banda, les instal•lacions de la piscina Yurema Requena s'han vist afectades per un problema en el sistema d'alimentació i evacuació d'aigües, per la qual cosa estan sent reparades. De moment, l’SME ha habilitat un gimnàs provisional perquè els usuaris puguen iniciar la temporada de la piscina amb normalitat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana