Vila-real: La Regidoria de Joventut programa una trentena d’activitats i cursos, amb ViLANeT, Cineculpable i l’arribada del Missatger Reial com a principal atractiu per a tancar el 2018


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 07-10-2018
 

La Regidoria de Joventut acaba de fer pública la seua programació per a l'últim trimestre de l'any, que compta amb una trentena d'activitats i cursos, entre les quals destaquen tres grans esdeveniments, com són la trobada ViLANeT, una nova edició del festival Cineculpable i l'arribada del Missatger Reial.
Les activitats de cultura japonesa segueixen tenint un espai fix tots els diumenges del mes d'octubre –excepte el 14-, així com de novembre –excepte el 30- i de desembre de 17.00 a 20.00 hores. Així mateix, l'Associació PINT organitza la setena edició de la gran trobada per a afeccionats a les noves tecnologies i la informàtica ViLANeT, que tindrà lloc del 12 al 14 d'octubre en el Espai Jove. Hi haurà xarrades, tallers i tornejos per als interessats a conèixer novetats de l'àmbit del disseny i desenvolupament, cultura lliure, xarxes i seguretat informàtica, emprenedoria i oci digital.
Així mateix, tots els dimarts i dijous del mes d'octubre continuen els cursos de capoeira i com no podia ser d'una altra manera, segueixen els Tallers per la igualtat, oberts a tots els públics, amb i sense discapacitats, que en el mes d'octubre se centren en l'art precolombí i el relleu en argila i guix per a crear i decorar gots i quadres.
El curs de francès de nivell A2 i B1 continua els dimarts i divendres fins al mes de juny de 2019 i també se suma aquest trimestre un nou curs per a ajudar a preparar els exàmens del Certificat de Capacitació d’Ensenyament en Valencià, tots els dimecres fins al 5 de juny, amb un preu de 120 euros i possibilitat de descomptes.
En l'àmbit dels idiomes, també s'ofereix un curs d'alemany de nivell A1 i A2; els de japonès, Noken 5 i Noken 4; un altre d'anglès de nivell A1, B1 i B2 i de valencià en nivell C1 i C2. Tots s'imparteixen entre octubre i juny del pròxim any.
Al marge de la formació, el 3 de novembre se celebrarà un campionat d’Skate i el dia 4 serà el torn de la Fira del Disc. El mateix mes arriba el Cineculpable, que tindrà lloc del 23 al 30 de novembre a l’Auditori Municipal.
Els cursos de formació per a l'ocupació també compten al novembre amb un taller de MATL, centrat en l'organització d'activitats d'oci infantil i juvenil i homologat per l'IVAJ.GVA Jove. També hi haurà un altre de Monitor d'Educació Especial, un altre de Fotografia i un més de Manipulador d'Aliments per al Comerç.
Al desembre arriba El dia més curt, un nou curs de Manipulador d'Aliments per a l'Hostaleria i la visita del Missatger Reial, que també comptarà amb el tradicional parc de Nadal que s'instal•larà en el Centre de Congressos, Fires i Trobades.
Com en cada programació, no falten els cursos de ràdio i de DJ, que compten amb una agenda fixa pràcticament tot l'any. “Esperem que xiquets i joves gaudisquen de totes les activitats previstes, especialment de tots els cursos que hem preparat per a seguir millorant la formació i el currículum de la nostra joventut, amb tallers que seran molt profitosos en l’àmbit laboral”, explica la regidora de l'àrea, Gemma Gil.Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios