Vila-real: La penya Cèltic Submarí de Vila-real entregarà 1800 € a l'Associació de Pares de xiquetes i xiquets amb càncer


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/178591_106774/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/11/178591_106774/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 02-11-2018
La penya Cèltic Submarí de Vila-real entregarà 1800 € a l'Associació de Pares de xiquetes i xiquets amb càncer

La penya Cèltic Submarí, coneguda pel seu vessant solidària, entregarà 1 735 € a ASPANION, l'Associació de pares de xiquetes i xiquets amb càncer de la Comunitat Valenciana aquest pròxim diumenge dia 4 d'octubre a partir de les 12 del migdia a la seu de la penya ubicada al carrer Solades número 18 de Vila-real (Castelló). Aquest import econòmic es va aconseguir durant les passades festes patronals de la Sant Pasqual celebrades maig passat a Vila-real. Concretament la penya Herbassana va organitzar un concert vespertí benèfic i solidari a càrrec de l'Associació ASPANION on van actuar els grups Le Cactus, Bad Way i Enfields. La penya Herbassana juntament amb la col·laboració de diversos integrants de la penya Cèltic Submarí es van encarregar d'organitzar la jornada. El exjugador del Villarreal CF, Marcos Senna, i actual miembre del Departament de Relacions Institucionals de l'equip groguet assistirà a l'acte de donació dels 1735 € a ASPANION en representació del club.

Una penya 100% solidària
Amb aquesta nova entrega la penya Cèltic Submarí de Vila-real demostra una vegada més el seu compromís solidari amb tota la societat. La penya col·labora habitualment amb l'Associació ASPANION de pares i mares de xiquets i xiquetes amb càncer de la Comunitat Valenciana i amb altres associacions com per exemple Càritas. Al llarg de l'any organitzen rifes, carreres solidàries i altres actes amb l'única finalitat de recaptar fons per aquestes associacions.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana