Vila-real: Compromís per Vila-real aplaudeix el treball del Govern del Botànic per a avançar la licitació de la ronda Sud-oest


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 20-11-2018
 

El grup municipal de Compromís per Vila-real ha felicitat al Govern del Botànic després de certificar-se la signatura de la resolució per la qual es licita el projecte de la ronda Sud-oest, que d'aquesta manera fa un pas més per a convertir-se en una realitat. 
El portaveu adjunt de la coalició, Josep Pasqual Sancho, ha destacat que aquesta infraestructura, que comptarà amb una inversió de més de 9,5 milions d'euros, és "imprescindible per a la nostra ciutat" i recorda que "l'esperem fa 20 anys".
Sancho, que ha visitat la zona per on transcorrerà el vial juntament amb l'edil de Compromís Santi Cortells i altres companys de l'equip de govern, agraeix la gestió realitzada pel Consell del Botànic, "que ara sí ens escolta i compleix". 
Tot i que assegura que "ens haguera agradat que estiguera abans, la veritat és que és una infraestructura important a nivell estratègic, industrial i de connexió amb la resta de la comarca, però també a nivell mediambiental, ja que no solament evitarà el trànsit pesant i la perillositat dins del nucli urbà, sinó també la contaminació acústica i les molèsties que la seua inexistència generen ara mateix". 
El grup municipal de Compromís per Vila-real espera que la ronda -que comptarà amb un carril cicle-peatonal en la línia d'impulsar els desplaçaments saludables- puga estar en funcionament "al més aviat", tot i que para açò hauran d'iniciar-se les obres, que començaran poc després dels 55 dies d'exposició pública. "En qualsevol cas i encara que sabem que tot costa, estem satisfets i convençuts que prompte donarà servei a la nostra ciutat i als conductors i per fi podrem dir que un govern de progrés s'ha fet càrrec del que un altre govern desastrós va obviar durant molts anys", conclou.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana